Voordelen

Toekomstbestendig, intelligent en vooral: extreem flexibel

Alles in een

ADAPTIX beschikt niet alleen over een grote variatie aan configureerbare verbindingstechnieken, maar biedt ook een aantal indrukwekkende voordelen. Al deze voordelen komen samen in één slimme oplossing, waardoor uw productieproces op verschillende manieren verbeterd wordt.

Een overzicht:

Extreem flexibel

Uiteenlopende processen en producten in één modulaire oplossing: dat is flexibiliteit ten top. Maar echt revolutionair wordt het pas als het product ook nog eens naar het proces wordt gebracht in plaats van andersom. En dat is precies wat ADAPTIX doet.

U wisselt daardoor binnen een minuut van proces of opspanmal. Bovendien worden de opspanmallen in de ADAPTIX-cel zelf opgeslagen. Dat voorkomt schade aan uw mallen en waarborgt zo een hoge productkwaliteit. En moet de productie snel worden aangepast? Geen probleem: ADAPTIX kan eenvoudig worden verplaatst.

Flexible

Toekomstbestendig

ADAPTIX is ontworpen om lang mee te gaan: de stationaire opstelling verlengt de levensduur aanzienlijk. Een groot voordeel is de minimalisering van slijtage aan de kabels en bedrading. Bovendien kan ADAPTIX gemakkelijk toekomstige veranderingen in het productieproces aan.

Bent u van plan een ander product te produceren? Of overtreft de vraag de huidige productiecapaciteit? Dankzij de modulaire opbouw en de beschikbaarheid van een breed scala aan 'bouwstenen', kunt u ADAPTIX zowel hergebruiken als uitbreiden. Dat maakt ADAPTIX toekomstbestendig in alle opzichten.

Plug-and-play

Met ADAPTIX bent u zeker van een flexibel en toekomstbestendig verbindingsproces. Bovendien wordt dit proces snel en soepel in uw productie geïntegreerd: een echte plug-and-play oplossing.

Wanneer de ADAPTIX-cel klaar is, hebben we slechts een paar dagen nodig om deze in uw productieproces te installeren. Vóór de installatie hebben we de cel al uitgebreid getest met uw eigen producten en operators op onze locatie. Dit verkleint het risico op verliezen door storingen tijdens de productie aanzienlijk. Bovendien kan ADAPTIX, vanwege de efficiënte kleine afmetingen, ook gemakkelijk worden vervoerd. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken: wij installeren de cel en u kunt beginnen met produceren!

Lightning fast

Intelligent

ADAPTIX kan eenvoudig worden gekoppeld aan externe ICT-systemen, bijvoorbeeld voor orderbeheer en kwaliteitsmonitoring.

Daarmee integreert ADAPTIX niet alleen naadloos met uw productieproces, maar ook met alle  centrale data(systemen) die hiervoor van belang zijn. De ADAPTIX-cel kan alle kritieke kwaliteitsgegevens in zijn procesmodules bewaken. Deze gegevens kunnen worden opgeslagen in de databases van de ADAPTIX-cel en naar een kwaliteitsmanagementsysteem van de klant worden gestuurd. Als er een uniek productserienummer beschikbaar is, zoals een datamatrixcode, worden de gegevens gekoppeld aan elk afzonderlijk product voor optimale traceerbaarheid.


Bovendien is alle relevante procesinformatie te herleiden met gepersonaliseerde RFID-sleutels voor de operators. Wanneer u een OEE-systeem in uw productie heeft, creëren wij een interface met uw ADAPTIX-cel. Op deze manier biedt ADAPTIX u alle gegevens die u nodig heeft

Intelligent

Gebruiksvriendelijk

ADAPTIX vereist minimale interactie. Voor de bediening is geen vergaande kennis nodig en ook het ontwerp van de cel is zeer gebruiksvriendelijk. 

Zo bevindt het schuine werkblad zich op de juiste hoogte en op korte afstand van de operator. Op deze manier kunnen taken in een ergonomisch comfortabele positie uitgevoerd worden. De highspeed-deur biedt snelle en gemakkelijke toegang tot de producten en gereedschappen. Bovendien verkort ADAPTIX ook de wandelpaden door zijn beperkte omvang en biedt het ontwerp de mogelijkheid om voltooide producten dicht bij de operator te plaatsen

Betrouwbare Service

ADAPTIX is nauwelijks storingsgevoelig. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan kunt u rekenen op onze deskundige ondersteuning.

Vóór de installatie hebben we uw ADAPTIX-cel al uitgebreid getest. Samen met de hoogwaardige materialen en software die we gebruiken, voorkomt dit fouten in uw productie. Maar mocht er ooit iets misgaan, dan lossen we dat snel op. Allereerst kijken we met u mee via remote access. We creëren een veilige VPN-verbinding en controleren het probleem vanuit onze eigen locatie. Als er zich een probleem voordoet dat niet op deze manier opgelost kan worden, zal een van onze gespecialiseerde servicemonteurs uw locatie bezoeken en u helpen uw productie zo snel mogelijk voort te zetten.